WhatsApp%20Image%202020-11-19%20at%2017.

William van Lindonk

functie: adviseur | mobiel: 06 2271 2434 | e-mail: w.vanlindonk@arane.nl

William van Lindonk is verkeerskundig adviseur bij Arane Adviseurs. Hij vertelt over wat hem motiveert:

 

“Ik ben sinds jongs af aan al gefascineerd door complexe stroomsystemen. Als kind bouwde ik hele steden op mijn slaapkamer met autootjes, houten treinen en lego en later zette die passie zich voort in de vorm van city builder games en andere strategische spellen. Zodra ik van de middelbare school afkwam heb ik er daarom voor gekozen om monetaire en financiële systemen te analyseren, als specialisatie van een bachelor economie. Uiteindelijk kwam ik aan het eind van mijn bachelor tot de conclusie dat binnen de verkeerswetenschappen mijn interesses en drijfveren beter tot uiting kwamen. Vandaar dat ik ervoor gekozen heb om na mijn bachelor economie een master aan de TU Delft te doen op het gebied van Transport en Infrastructuur.

 

Sinds november 2020 ben ik aan de slag gegaan bij Arane als verkeerskundig adviseur en mag ik mij de hele werkweek bezig houden met zaken die ik vroeger als hobby zag. Ik heb een enorme passie voor en voel een grote betrokkenheid bij het aandragen van oplossingen voor de mobiliteitsproblemen van onze tijd. Mijn visie is dat de behoefte aan mobiliteit intrinsiek is aan de mens en dat we daarom mogen verwachten dat mensen zowel nu als in de toekomst een invulling zullen blijven geven aan die wens. Helaas is het zo dat veel van onze vervoerssystemen in het vervullen van die mobiliteitsbehoefte ook vaak andere effecten hebben op onze maatschappij die ongewenst zijn. Denk bijvoorbeeld aan de vele levens die verloren gaan in het verkeer, de schade die wij aandoen aan onze planeet en de mate van reistijd onbetrouwbaarheid die ervaren wordt.

 

Bij Arane kan ik een concrete bijdrage leveren aan de problemen die zich nu voordoen in onze vervoerssystemen en mij tegelijkertijd verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen in ons veld, waarbij er steeds een succesvolle integratie van de wetenschap en de praktijk wordt gezocht. Ik ben blij en dankbaar dat ik in deze vorm mijn bijdrage kan leveren.

 

Mijn specialismen zijn:

  • Verkeersstroomheorie

  • Verkeersmanagement

  • Verkeersveiligheid

  • Analyse van verkeersgegevens

  • Financiële analyse

  • Operations Management